Архивы публикаций
Май 2024 (1)
Апрель 2024 (1)
Февраль 2024 (1)
Октябрь 2023 (1)
Сентябрь 2023 (3)
Август 2023 (5)
03 Jul 2009, 16:38Общество

"Позиция" на "Дне"

Читатели «Дня» имеют уникальную возможность первыми узнать, что напишет в своём завтрашнем выпуске всеукраинская общественно-политическая газета «Позиция». Итак, в этом выпуске газеты:
Вийшов в світ новий номер газети «ПОЗИЦІЯ». За час своєї 5-річної присутності на медіа-ринку України це видання завоювало дійсно міцні позиції у читачів самих різних категорій.
Як завжди, видання пропонує декілька резонансних тим. Одна з таких – вшанування 300-річчя перемоги в Полтавській битві. 27 червня козаки Війска Запорозького Низового прийняли участь в ювілейних заходах, присвячених російській перемозі над шведськими інтервентами.
Центральным заходом стало відкриття так званої «Ротонди примирення» за участю офіційних делегацій України, Швеції та Росії. Про це – фоторепортаж на сторінках тижневика 8-9
В Украине офіційно не стало ігрових закладів – в силу вступив закон про про заборону азартного бізнесу в країні. Більшість казино, ігрових залів і букмекерських контор згортаються або спішно перепрофілюється. Тепер основна турбота власників «одноруких бандитів» - подорожче здати або продати займані раніше приміщення.Тим часом ріелтори прогнозують падіння вартості комерційної нерухомості ... Сторінка 10 тижневика
Кров донора - потужний засіб лікування і профілактики багатьох захворювань, а в деяких випадках - єдиний спосіб врятувати людське життя. Але іноді разом зі спасінням вона може принести і цілий букет нових захворювань.
У Запоріжжі істотно не вистачає донорської крові, заявляє Світлана Богомаз, заступник головного лікаря Запорізької обласної станції переливання крові. Про проблеми донорства, про те як не заразитися при переливанні крові інфекціями - в інтерв’ю нашого кореспондента на сторінці 12 видання.