Архивы публикаций
Май 2024 (1)
Апрель 2024 (1)
Февраль 2024 (1)
Октябрь 2023 (1)
Сентябрь 2023 (3)
Август 2023 (5)
20 Sep 2007, 10:54Общество

Запорожье посетил и лидер Социалистической партии Украины, спикер Верховной Рады Александр Мороз

Досрочные выборы - авантюра, а социалисты просто вынуждены играть на искусственном политическом поле. С этого заявления Александр Мороз начал свою пресс-конференцию для региональных СМИ.

Александр Мороз, лидер СПУ:
“Я розумію, що нічого не зміниться. Я розумію, що коаліція буде незмінною. але якихось різьких змін для суспільства від цього не передбачається, бо затівалась ця річ для того, щоб реалізувати свої посягання на владу тими політичними силами, які не реалізували себе, або невдало реалізували в минулому році”.
Главная ставка социалистов и на досрочных выборах остается неизменной. Права и власть - местным громадам - основной посыл программы Социалистической партии Украины.
Александр Мороз:
“Ми виступємо з головною метою. Змінити систему влади, завершити політичну рефому і передати владу на місця. Підняти функції і статус місцевих рад і виконкомів. Ліквідувати районні адміністрації”.

Сегодня же Александр Мороз провел встречу с партактивом СПУ в Запорожской области. Мороз призвал своих однопартийцев к максимальной мобилизации и заверил, что в этом парламенте социалистам быть.

Александр Мороз:
“Я переконаний, ми будемо мати фракцію більше, ніж чи є сьогодні. Для цього є всі підстави і всі можливості. Повинні бути поліпшенні результати особливо на сході і півдні України. В центрі безперечно”.
Сегодня же Александр Мороз заявил, что не исключает решения конституционного суда о признании досрочных выборов нелигитимными даже после избрания нового парламента.

Новость от: алекс-информ